Centar za pse i mačke Jasenak

Centar za pse i mačke Jasenak je specijalizovana veterinarska ambulanta koja se bavi lečenjem, oporavkom, sterilizacijom  i smeštajem starih, bolesnih i napuštenih pasa koji se udomljavaju.


Nalazi se na samo 30 km od Beograda, i predstavlja kompleks koji se prostire na 1,5 hektara autentičnog zelenog prostranstva, što ga čini idealnom lokacijom za rehabilitaciju ili pansionski boravak pasa i maca.


Imajući u vidu značaj odgovornog vlasništva, politika Centra za pse i mačke Jasenak prvenstveno je bazirana na promociji važnosti humanog odnosa prema životinjama i  zaštite dobrobiti životinja, kao i na sprovođenju programa sterilizacije kao jedine efikasne i humane metode za smanjenje broja napuštenih pasa i mačaka.


Centar za pse i mačke Jasenak pripada sistemu veterinarske stanice Alfa Vet Co 2007 Lazarevac, koja se bavi preventivom,  dijagnostikom, lečenjem životinja i sprovođenjem Programa mera koje prepisuje Republika Srbija u cilju sprečavanja i širenja bolesti. U želji da ukaže na važnost poboljšanja zdravstvene zaštite napuštenih životinja, stručni tim Alfa Vet Co 2014 godine doneo je odluku o otvaranju posebnog centra za brigu o napuštenim psima i mačkama - Centra za pse i mačke Jasenak.

Naši omiljeni drugari nikada nemaju manje od četiri stopala.

Kolet